VÄLKOMMEN TILL STALLET OCH HÄSTARNA PÅ IDRE FJÄLL

På Idre Fjäll finns vi sedan 1987 med våra hästar. Vi erbjuder underbar ridning för liten som stor, nybörjare som erfaren i underbar fjällnaturNär ridslingan vid hemmastallet känns för välbekant och sommarsemestern väntar, upplev då fjällvärldens fria vidder på hästryggen.

Sveriges fjällvärld börjar på allvar vid Idre Fjäll. Omgiven av fjäll och vildmark väntar ridupplevelser utöver det vanliga.

Turer högt upp mot Städjan och Nipfjällets mäktiga toppar, såväl som i fjällbjörksterräng eller efter stigar och leder. Eller lustfylld galopp i en fjällsjö.

I westernsadel på fullstora, lugna hästar eller på ponnies för de yngre. Valfriheten är total, precis som ridupplevelsen. Det finns något för såväl den erfarne som för nybörjaren, för barn och för vuxen.

Välj mellan skräddarsydda ridpaket för tonåringar och vuxna, ridläger för barn eller komponera er egen familjesafari till häst. Ridprogrammets varierade utbud innehåller allt från en timmes ridning till ridturer på flera dagar. Ridpaketen erbjuder ett skräddarsytt ridutbud tillsammans med boende.

På Idre Fjäll finns allt en semesterfamilj kan önska sig sommartid. I Idre finns också en av Sveriges bästa och mest omskrivna golfbanor.

Välkomna!